OM VÅRE HYBLER

Herøya Hybelhotell tilbyr hybler til gunstige leiepriser og betingelser. Våre hybler perfekt for deg som ønsker ett sted å oppholde deg for en billig månedsleie. Hyblene er utstyrt med klesskap, seng, kjøleskap, skrivebord og stol. Wifi og strøm er inkludert i leien for alle våre enheter, samt vask av fellesarealer og skift og vask av håndkler og sengetøy annenhver uke.

Hybelhotellet har også egne fellesrom for sosiale sammenkomster samt gode parkeringsmuligheter rett på utsiden av bygget. I underetasjen finner du blant annet eget treningsrom, samt oppholdsrom med blant annet biljardbord, bordtennis og andre morsomheter. Nærmeste busstopp finner du kun noen få meter fra inngangsdøren.

Våre hybler

Hyblene er klare for innflytting og inneholder det du trenger for å kunne trives hos oss. Klesskap, skrivebord, seng, strøm og fri bruk av Wifi. Sett ditt personlige preg og innred etter nærmere avtale.

Felles toaletter og dusjer

Vi tilbyr felles toaletter og moderne dusjer i hver etasje. Badene fremstår som pene og moderne. Vask av disse fellesområdene er inkludert i leien.

Felles kjøkken

Våre kjøkken er utstyrt med komfyr og stekeovn. Alle våre kjøkken inneholder også felles spisebord dersom man ønsker å spise middagen i fellesskap.

Fellesarealer

Her på Herøya Hybelhotell får du eget treningsrom, samt spill- og underholdsningsrom med i leieprisen. Vi har også felles vaskeanlegg hvor du kan vaske ditt tøy.

PÅ UTKIKK ETTER HYBEL NÆR PORSGRUNN?

Bildegalleri

Eget treningsrom for våre leietakere

Vi tar din sikkerhet på alvor

Fellesareal med muligheter spill og underholdning

Fine uteområder

Bygget er utstyrt med heis

Felles vaskerom